مهمترین تغییرات کنکور ۱۴۰۴ پیش‌بینی رگبار و رعدوبرق در غرب و شمال غرب کشور (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نجات جان گروگان در منطقه مجیدیه تهران (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سن ازدواج در دختران و پسران ایرانی به بالای ۲۸ سال رسید زیر پوست شهر | ماجرای عجیب ازدواج موقت با زن خارجی قاتل مادرودختر تایبادی در ملأعام اعدام می‌شود + عکس چرا ورزش همگانی مهم است؟ با مضرات جویدن آدامس آشنا شوید علائم کرونای چشمی را جدی بگیرید زنگ خطر شیوع بیماری‌های غیرواگیر در کشور ارائه خدمات گردشگری به بازنشستگان کشوری با تخفیفات ویژه و تسهیلات اعتباری تصادف مرگبار در جاده قم کاشان با سه فوتی (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای قرارداد همکاری ایران و روسیه برای تحقیقات سلولی و ژن‌درمانی تصادف تریلی و مینی بوس در خواف با پنج مصدوم (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) لاک‌پشت غول‌پیکر صد ساله‌ برای نخستین‌بار مادر شد + عکس صالحی‌امیری وارد ترکیه شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازداشت ۸۴ نفر درخصوص فروش سؤالات کنکور ۱۴۰۴ ایران، رتبه سوم جهان در بحران فرونشست زمین | خراسان رضوی، رکورددار این مخاطره در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان
سرخط خبرها

گربه‌ها عامل اصلی سه چهارم مرگ ومیر غیرطبیعی پرندگان هستند

  • کد خبر: ۱۰۱۶۱۱
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲
گربه‌ها عامل اصلی سه چهارم مرگ ومیر غیرطبیعی پرندگان هستند
گربه‌ها عامل اصلی حدود سه چهارم مرگ ومیر غیرطبیعی پرندگان هستند. آن‌ها همچنین در انقراض ۶۳ گونه از مهره داران نقش داشته اند که بیشتر آن‌ها پرندگان هستند.

سیدزاده | شهرآرانیوز؛ دل سوزاندن و نگران بودن برای محیط زیست باید به چه شکل ظهور و بروز پیدا کند؟ باید نگاهمان به محیط زیست با همه گونه‌های گیاهی و جانوری اش که سرشار از تنوع و جذابیت است، به صورت یک مجموعه کامل باشد که تک تک اعضای آن از هم تأثیر می‌گیرند و بر یکدیگر تأثیر می‌گذارند؟ یا می‌توانیم به شکل کاملا شخصی، با تماشای هر سگ و گربه‌ای که در دشت و بیابان و کوچه و خیابان پرسه می‌زد، که کم هم نیستند، به سرعت دست نوازش به سرشان بکشیم و یک ظرف پرملات از گوشت و استخوان بگذاریم مقابلشان؟ شبکه‌های اجتماعی پر شده از تصاویر و نطق‌هایی در باب محیط زیست و لزوم توجه به آن.

این روز‌ها یکی از بحث‌هایی که حرف و حدیث پیرامون آن زیاد است درستی یا نادرستی این کمک رسانی به گونه‌های جانوری محیط زیست به ویژه سگ و گربه‌هایی است که در محیط وجود دارند. کارشناسان معتقدند این رویه غلطی است و باید اصلاح شود. صحبتی که بار‌ها و بار‌ها از زبان متخصصان و کارشناسان به کرات بیان شده؛ اما همچنان تکرار و توجه بیشتری می‌طلبد.

پوریا سرداری، دانش آموخته کارشناسی محیط زیست از دانشگاه فردوسی مشهد، مدتی پیش در گفتگو با خبرگزاری مهر از این گفت که هرگونه غذا دادن به حیات وحش شهری در تمام دنیا ممنوع است. دلیلش هم این است که رفتار آن‌ها را تغییر می‌دهد و باعث افزایش تعارضات آن‌ها با انسان می‌شود.

همچنین غذادهی به حیوانات اهلی مثل سگ و گربه‌های رها باید ممنوع باشد، چرا که غذادهی به دلیل اینکه دسترسی به منابع غذایی را بیشتر می‌کند و باعث افزایش جمعیت این جانوران شده است، در نهایت به این منجر می‌شود که زایمان‌های بیشتری داشته باشند و توله‌های بیشتری به دنیا بیاورند که خود این مسئله تعارضات را بیشتر می‌کند.

او به این نکته هم اشاره کرد؛ برخلاف تصور غلطی که می‌گوید غذا دادن به حیوانات مانع از تعرض آن‌ها به حیات وحش می‌شود، به هیچ وجه روحیه شکارگری آن‌ها را کم نمی‌کند، ضمن اینکه به هر حال این رویه زیستی بخشی از چرخه طبیعی محیط زیست است.

به تازگی، صدرا محقق، روزنامه نگار که این اواخر فعالیت‌های پیگیرانه‌ای پیرامون مباحث محیط زیستی انجام داده است، پستی در صفحه اینستاگرام خود به نقل از مقاله‌ای در نشنال جئوگرافیک منتشر کرده است که آمار عجیب و غریبی را در این باره بیان کرده است.

او با انتشار عکس بالا نوشته همه ۲۳۲ جانور ردیف شده در این عکس را گربه‌های خانگی کشته اند، آن هم فقط در یک سال! و البته این عکس باید در ۱۰ میلیون بار ضرب شود تا بتواند به صورت حدودی تعداد چندین میلیاردی جانورانی را نشانمان بدهد که هر ساله به دست گربه‌ها کشته می‌شوند.

این جانوران را یک مرکز درمانی حیات وحش در کالیفرنیا از بین ۳۲۱ جانور مجروحی که همه به دست گربه‌ها آسیب دیده بودند جمع آوری کرده است. از بین آن‌ها فقط ۸۹ جانور زنده ماندند و بقیه یعنی ۲۳۲ جانور دیگر از بین رفتند. گربه‌ها عامل اصلی حدود سه چهارم مرگ ومیر غیرطبیعی پرندگان هستند. آن‌ها همچنین در انقراض ۶۳ گونه از مهره داران نقش داشته اند که بیشتر آن‌ها پرندگان هستند.

عنوان این عکس «گرفتار گربه‌ها» و اثری از جک واندرلی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->